Eskipazarın Sesi Ana Sayfa
Eğlence KategorileriESKİPAZARLILARIN SOHBET ODASI ( Tüm hemşerilerimizi sohbet kanalımıza bekleriz )
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > SİTEMİZ > ZİYARETÇİ DEFTERİ
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
Eğlence Kategorileri Karabük Bizim Radyo / Karabük Magic FM / Karabük Seza FM   SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Güzel Eskipazar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Murat Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
  Alıntı Murat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Güzel Eskipazar
    Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2008 Saat 00:48
Merhabalar ben Eskipazar İstasyondan Murat siteniz hayırlı olsun. Bütün Eskipazarlılara selamlar...
Yukarı Dön
kadir Açılır Kutu Gör
Admin
Admin

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı kadir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2008 Saat 19:26
Bir sorun  veya bir sıkıntınız var ise e-mail adresinizi yazınki size ulaşılabilsin...
Yukarı Dön
aydinuyanik Açılır Kutu Gör
Admin
Admin
Simge

Gönderilenler: 276
  Alıntı aydinuyanik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2009 Saat 00:05

Tüm Eskipazarlıların yeni yılını kutlar , 2009 yılının Eskipazarımız için güzelliklerle dolu bir yıl olmasını dilerim.

Yukarı Dön
eskipazargazetesi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
  Alıntı eskipazargazetesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2009 Saat 20:15
www.eskipazargazetesi.com olarak tüm eskipazarlıların yeni yılını kutlarız.
Yukarı Dön
Önder Bülent AKKAYA Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
  Alıntı Önder Bülent AKKAYA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2009 Saat 01:54

Öncelikle bu sitenin kurucusuna, kurulmasında emeği geçen hemşerilerimize teşekkür ederim.Güzel sitemizten haberdar olmamı sağlayan Sn.Murat AKKAYA ya ayrıca teşekkürlerimi siz değerli üyelerimiz nezninde bir borç bilirm.

Gurbet hasreti çektiğimiz; uzarklarda yakınlarımızı aradığımız bu olşumun sayesinde bir nevi buluşabildiğimiz ortamdan hepinize ayrı ayrı Kucak dolusu BAki selamlar..
Yukarı Dön
Mehmet Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
  Alıntı Mehmet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mart 2009 Saat 12:16
Bir Eskipazarlı olarak sitedeki Eskipazar videolarına bayıldım emeği geçen herkese teşekkürler
Yukarı Dön
esra0678 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 7
  Alıntı esra0678 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mart 2009 Saat 17:52
güzel bir site olmuş emegi gecen herkese teşekkürler
Yukarı Dön
Akkaya Murat Açılır Kutu Gör
Admin
Admin
Simge
Site Admini ve Köşe Yazarı

Gönderilenler: 191
  Alıntı Akkaya Murat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2009 Saat 13:27
SELAMÜN ALEYKUM
SEVGİLERİMİ SAYGILARIMI VE BAKİİ SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM..

DEĞERLİ ÜYELERİMİZ , SEVGİLİ ZİYARETCİLERİMİZ TÜM ESKİPAZARLI HEMŞERİLERİM.
eskipazarinsesi.com SİTEMİZİN AMACI. HEMŞERİLERİMİZ ÖZELİKLE GURBETDEKİ HEMŞERİLERİMİZ İLE İLETİŞİM BİRLİK VE BERABERLİĞİN DEVAMI.
ESKİPAZARIMIZ İLE  İLGİLİ  HERTÜR HABER VE GELİŞMENİN PAYLAŞIMI.
ESKİPAZARA YAPILABİLECEK HER TÜRLÜ HİZMET İÇİN ÖNERİ VE DESTEK
ESKİPAZARIMIZDAKİ EKSİKLİK NOKSANLIK OLARAK GÖRDÜĞÜMÜZ HER TÜR  KONUYU BURADA  KENDİ ARAMIZDA PAYLAŞABİLMEK.
BU VE BUNUN GİBİ BİR ÇOK ALTERNATİFİ İÇEREN  İMKANA SAHİP OLUNMASI
DOLAYISI İLE. GEREK İLETİŞİM , GEREK BİLGİ ALIŞVERİŞİ , GEREK SOSYAL FAALİYETLER , VE GEREKSE HER TÜR BİLGİ ALIŞVERİŞİ İLE YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA İÇERİKLİ OLAN*
ESKİPAZARLI HEMŞERİLERİMİZİN KURDUĞU KURDUKLARI VE KURULAN DİĞER  İNTERNET SİTELERİ VE  WEB  SAYFALARI. Kİ BU YÖNDE EMEĞİ GEÇEN HERKESİ ZATEN TEBRİK EDERİZ EDİYORUZ , SADECE ZİYARETDEN *  İBARET DE OLSA ; BU TÜR ÇALIŞMALARI TABİKİ TAKDİR EDİYOR AYRICA TEŞEKKÜRLERİMİZİ GÖNDERİYORUZ.
eskipazarinsesi.com SİTEMİZİN GOOGLE ARAMA MOTORUNDA DA  YAYIMLANMASINDAN SONRA SİTEMİZ VE SİTELERE ZİYARET VE KATILIMIN SAYISINDA  ARTIŞ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ.
ANCAK..: ÖNCELİKLE. KENDİ SİTEMİZE ( eskipazarinsesi ) SİTEMİZE  YAPACAĞINIZ KATILIM ZİYARET YAZILAR VE ÖNERİLER SİTEMİZİ GELİŞTİRME ANLAMINDA ; SİTE SAHİBİ VE SORUMLULARINI YÖNLENDİRMEDE SONUÇ İTİBARI İLE  ESKİPAZAR VE ESKİPAZARLI HEMŞERİLERİMİZ ADINA NELER YAPILABİLECEĞİ YÖNÜNDE ETKİLİ OLUP BU YÖNDEKİ ÇALIŞMALARIMIZDA BİZLERE YARDIMCI OLACAKTIR.
BAŞTA DEĞERLİ ÜYELERİMİZ OLMAK ÜZRE.
SEVGİLİ SİTEMİZ ZİYARETCİLERİMİZİN.
VE TABİKİ TÜM ESKİPAZARLI HEMŞERİLERİMİZ İLE KATILIMCILARIN.
GEREK TELEFONUM
GEREK e mail POSTA ADRESİM
VE SİTEMİZE YAPACAĞI ZİYARET İLE BURADAKİ ÖNERİ VE AÇIKLAMASI
BAŞTA  ŞAHSIM OLMAK ÜZRE !
SİTEMİZ DİĞER SAHİP VE SORUMLULARININ
DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA YAPABİLMEMİZ YÖNÜNDE ÖNEM TAŞIMAKTADIR.
DEĞERLİ ÜYELERİMİZ SEVGİLİ SİTEMİZ ZİYARETCİLERİ.
YUKARIDA DA ARZ ETMEYE ÇALIŞTIĞIM ÜZRE.
AŞAĞIDA VERECEĞİM  İLETİŞİM  YOLU İLE.
GÖNDERECEĞİNİZ ÖNERİ VE VERECEĞİNİZ BİLGİLERİ EN KISA SÜREDE DEĞENLENDİRECEĞİZ VE SİZLERİDE BİLGİLENDİRECEĞİM(BİLGİLENDİRECEĞİZ)
ÖZET İTİBARI İLE.. 
16.mayıs.2009 tarihinden itibaren !
ŞAHSİM VE DİĞER SORUMLU VE YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMIZA ULAŞMANIZ İÇİN
AŞAĞIDA VERECEĞİM ADRESLERE İLGİ VE BİLGİLERİNİZİ RİCA EDİYORUM.

SAYGILARIMLA.

MURAT AKKAYA
0542 838 25 32
0534 833 40 18
www.eskipazarinsesi.com
SİTE ADMİNİ
Yukarı Dön
hasan78 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 4
  Alıntı hasan78 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2009 Saat 16:54
Murat Bey duyarlılığınız ve güzel yazılarınız için bir Eskipazarlı olarak size teşekkür ediyorum
Yukarı Dön
Metin Küçükyılmaz Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
  Alıntı Metin Küçükyılmaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2009 Saat 21:41
MerHabA ben 2003 yılında okul zamanımda eskipazar.sesi diye blog sayfası acmıstım ve bu buyuk ılgı gormustu sonrasında askerlık ve dıger sebeblerden dolayi sayfam kapandi. buranın acılmasına bır eskipazarli olarak cok sevındım basarılar dılerim.Kolay gelsin. ellerinize yureğinize sağlık. Ahmet küçükyılmazin oğlu...
Yukarı Dön
Harun Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
  Alıntı Harun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2009 Saat 14:07
Bu Eskipazar sitesi ne zaman çıktı , neden benim haberim yok
Yukarı Dön
SAFİYE YAVUZ KARACAN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 63
  Alıntı SAFİYE YAVUZ KARACAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2009 Saat 15:23
Slmmm..Emekler sarfedılerek bu sıteyı yapan herkese tesekkur edıyorum..Ama cogu kımsenın haberı yok emın olun..neden kımse gırmıyor dıye veryansın etmeyın ben bıle tesadufen buldum..burada bız eskıpazarlılara cok gorev dusuyor..eger habeerımız yoksa olmuyorsa bu yıne bızım ayıbımız..bır geldım tanıdım ınsanlar var...haber vermıs olsalar cok daha omnceden burada olurdum elbet..ama gec olsun guc olmasın dımı bunada sukur...:):):)TEKRAR HAYIRLI UGURLU OLSUN SITEMIZ DIYORUMM..;)
Yukarı Dön
Ramazan Hızarcıoğlu Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 7
  Alıntı Ramazan Hızarcıoğlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2010 Saat 16:17
 Gurbetteki tüm  Eskipazarlılara, vakit bulup ta gidemediğimiz ESKİPAZARımız,aldığım mesaja göre 31 Ocak 2010 Pazar günü sabah 11:00 de Mavi Karadeniz TV de  tanıtımı yapılacaktır. Tüm dostların haberdar edilmesini,hasretlerin giderilmesine vesile olunmasını rica ediyorum. Selam, sevgi ve saygılarımla...
Yukarı Dön
Isa Bostan Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
  Alıntı Isa Bostan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mart 2010 Saat 04:38
Herkese merhaba. Ben America da yasiyorum. Zaman zaman eskipazar videolari ve resimleri ariyorum internetten. Ama sunu belirtmeden gecemeyecegim cok fazla bir video ve resimlerimiz olmadigini var ama kalite noktasinda da biraz dusuk gibigeliyor bana. Bu yaz geldigimde fotograf ve video cekip sizinle paylasabilirim ve bunlari ekleyebilirsiniz.
Herkese islerinde basarilar.

Selametle.

Isa Bostan
Phoenix,AZ,USA
Yukarı Dön
Ali İhsan YILMAZ Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
  Alıntı Ali İhsan YILMAZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mart 2010 Saat 03:06

Sevgili Eskipazar'lı İsa BOSTAN Hemşerim. Ben Ankaradaki Eskipazarlılar Derneği Anesder Başkanı Ali İhsan YILMAZ ' oralardan bizleri takip ettiğin için seni kutluyor ve sevgilerimi gönderiyorum. Lütfen www.anesder.com adresine gir ve o siteyi incele yorumlarını gönder geldiğinde seni ankara da bekliyorum

tel :530 592 85 67
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Hızlı Cevap
İsim:

Benzersiz Güvenlik Kodunu Gir:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Yeni Kod Yükle
CAPTCHA Software by Web Wiz CAPTCHA version 4.0 wwf
Copyright ©2005-2008 Web Wiz
Lütfen resimde gördüğünüz kodun aynısını girin.
Tarayıcınızın Cookie (Çerez) desteğinin aktif olması gerekir.

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.51
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,156 Saniyede Yüklendi.