Güzel Eskipazar |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Murat
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Konu: Güzel EskipazarGönderim Zamanı: 30 Aralık 2008 Saat 00:48 |
|
Merhabalar ben Eskipazar İstasyondan Murat siteniz hayırlı olsun. Bütün Eskipazarlılara selamlar...
|
|
![]() |
|
kadir
Admin
Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2008 Saat 19:26 |
|
Bir sorun veya bir sıkıntınız var ise e-mail adresinizi yazınki size ulaşılabilsin...
|
|
![]() |
|
aydinuyanik
Admin
Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2008 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 276 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2009 Saat 00:05 |
|
Tüm Eskipazarlıların yeni yılını kutlar , 2009 yılının Eskipazarımız için güzelliklerle dolu bir yıl olmasını dilerim. |
|
![]() |
|
eskipazargazetesi
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2009 Saat 20:15 |
|
www.eskipazargazetesi.com olarak tüm eskipazarlıların yeni yılını kutlarız.
|
|
![]() |
|
Önder Bülent AKKAYA
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2009 Saat 01:54 |
|
Öncelikle bu sitenin kurucusuna, kurulmasında emeği geçen hemşerilerimize teşekkür ederim.Güzel sitemizten haberdar olmamı sağlayan Sn.Murat AKKAYA ya ayrıca teşekkürlerimi siz değerli üyelerimiz nezninde bir borç bilirm. Gurbet hasreti çektiğimiz; uzarklarda yakınlarımızı aradığımız bu olşumun sayesinde bir nevi buluşabildiğimiz ortamdan hepinize ayrı ayrı Kucak dolusu BAki selamlar..
|
|
![]() |
|
Mehmet
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2009 Saat 12:16 |
|
Bir Eskipazarlı olarak sitedeki Eskipazar videolarına bayıldım emeği geçen herkese teşekkürler
|
|
![]() |
|
esra0678
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 28 Mart 2009 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2009 Saat 17:52 |
|
güzel bir site olmuş emegi gecen herkese teşekkürler
|
|
![]() |
|
Akkaya Murat
Admin
Site Admini ve Köşe Yazarı Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2008 Konum: Normal Üye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 191 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2009 Saat 13:27 |
|
SELAMÜN ALEYKUM
SEVGİLERİMİ SAYGILARIMI VE BAKİİ SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM..
DEĞERLİ ÜYELERİMİZ , SEVGİLİ ZİYARETCİLERİMİZ TÜM ESKİPAZARLI HEMŞERİLERİM.
eskipazarinsesi.com SİTEMİZİN AMACI. HEMŞERİLERİMİZ ÖZELİKLE GURBETDEKİ HEMŞERİLERİMİZ İLE İLETİŞİM BİRLİK VE BERABERLİĞİN DEVAMI.
ESKİPAZARIMIZ İLE İLGİLİ HERTÜR HABER VE GELİŞMENİN PAYLAŞIMI.
ESKİPAZARA YAPILABİLECEK HER TÜRLÜ HİZMET İÇİN ÖNERİ VE DESTEK
ESKİPAZARIMIZDAKİ EKSİKLİK NOKSANLIK OLARAK GÖRDÜĞÜMÜZ HER TÜR KONUYU BURADA KENDİ ARAMIZDA PAYLAŞABİLMEK.
BU VE BUNUN GİBİ BİR ÇOK ALTERNATİFİ İÇEREN İMKANA SAHİP OLUNMASI
DOLAYISI İLE. GEREK İLETİŞİM , GEREK BİLGİ ALIŞVERİŞİ , GEREK SOSYAL FAALİYETLER , VE GEREKSE HER TÜR BİLGİ ALIŞVERİŞİ İLE YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA İÇERİKLİ OLAN*
ESKİPAZARLI HEMŞERİLERİMİZİN KURDUĞU KURDUKLARI VE KURULAN DİĞER İNTERNET SİTELERİ VE WEB SAYFALARI. Kİ BU YÖNDE EMEĞİ GEÇEN HERKESİ ZATEN TEBRİK EDERİZ EDİYORUZ , SADECE ZİYARETDEN * İBARET DE OLSA ; BU TÜR ÇALIŞMALARI TABİKİ TAKDİR EDİYOR AYRICA TEŞEKKÜRLERİMİZİ GÖNDERİYORUZ.
eskipazarinsesi.com SİTEMİZİN GOOGLE ARAMA MOTORUNDA DA YAYIMLANMASINDAN SONRA SİTEMİZ VE SİTELERE ZİYARET VE KATILIMIN SAYISINDA ARTIŞ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ.
ANCAK..: ÖNCELİKLE. KENDİ SİTEMİZE ( eskipazarinsesi ) SİTEMİZE YAPACAĞINIZ KATILIM ZİYARET YAZILAR VE ÖNERİLER SİTEMİZİ GELİŞTİRME ANLAMINDA ; SİTE SAHİBİ VE SORUMLULARINI YÖNLENDİRMEDE SONUÇ İTİBARI İLE ESKİPAZAR VE ESKİPAZARLI HEMŞERİLERİMİZ ADINA NELER YAPILABİLECEĞİ YÖNÜNDE ETKİLİ OLUP BU YÖNDEKİ ÇALIŞMALARIMIZDA BİZLERE YARDIMCI OLACAKTIR.
BAŞTA DEĞERLİ ÜYELERİMİZ OLMAK ÜZRE.
SEVGİLİ SİTEMİZ ZİYARETCİLERİMİZİN.
VE TABİKİ TÜM ESKİPAZARLI HEMŞERİLERİMİZ İLE KATILIMCILARIN.
GEREK TELEFONUM
GEREK e mail POSTA ADRESİM
VE SİTEMİZE YAPACAĞI ZİYARET İLE BURADAKİ ÖNERİ VE AÇIKLAMASI
BAŞTA ŞAHSIM OLMAK ÜZRE !
SİTEMİZ DİĞER SAHİP VE SORUMLULARININ
DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA YAPABİLMEMİZ YÖNÜNDE ÖNEM TAŞIMAKTADIR.
DEĞERLİ ÜYELERİMİZ SEVGİLİ SİTEMİZ ZİYARETCİLERİ.
YUKARIDA DA ARZ ETMEYE ÇALIŞTIĞIM ÜZRE.
AŞAĞIDA VERECEĞİM İLETİŞİM YOLU İLE.
GÖNDERECEĞİNİZ ÖNERİ VE VERECEĞİNİZ BİLGİLERİ EN KISA SÜREDE DEĞENLENDİRECEĞİZ VE SİZLERİDE BİLGİLENDİRECEĞİM(BİLGİLENDİRECEĞİZ)
ÖZET İTİBARI İLE..
16.mayıs.2009 tarihinden itibaren !
ŞAHSİM VE DİĞER SORUMLU VE YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMIZA ULAŞMANIZ İÇİN
AŞAĞIDA VERECEĞİM ADRESLERE İLGİ VE BİLGİLERİNİZİ RİCA EDİYORUM.
SAYGILARIMLA.
MURAT AKKAYA
0542 838 25 32
0534 833 40 18
www.eskipazarinsesi.com
|
|
|
SİTE ADMİNİ
|
|
![]() |
|
hasan78
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 20 Mart 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2009 Saat 16:54 |
|
Murat Bey duyarlılığınız ve güzel yazılarınız için bir Eskipazarlı olarak size teşekkür ediyorum
|
|
![]() |
|
Metin Küçükyılmaz
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2009 Saat 21:41 |
|
MerHabA ben 2003 yılında okul zamanımda eskipazar.sesi diye blog sayfası acmıstım ve bu buyuk ılgı gormustu sonrasında askerlık ve dıger sebeblerden dolayi sayfam kapandi. buranın acılmasına bır eskipazarli olarak cok sevındım basarılar dılerim.Kolay gelsin. ellerinize yureğinize sağlık. Ahmet küçükyılmazin oğlu...
|
|
![]() |
|
Harun
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2009 Saat 14:07 |
|
Bu Eskipazar sitesi ne zaman çıktı , neden benim haberim yok
|
|
![]() |
|
SAFİYE YAVUZ KARACAN
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 63 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2009 Saat 15:23 |
|
Slmmm..Emekler sarfedılerek bu sıteyı yapan herkese tesekkur edıyorum..Ama cogu kımsenın haberı yok emın olun..neden kımse gırmıyor dıye veryansın etmeyın ben bıle tesadufen buldum..burada bız eskıpazarlılara cok gorev dusuyor..eger habeerımız yoksa olmuyorsa bu yıne bızım ayıbımız..bır geldım tanıdım ınsanlar var...haber vermıs olsalar cok daha omnceden burada olurdum elbet..ama gec olsun guc olmasın dımı bunada sukur...:):):)TEKRAR HAYIRLI UGURLU OLSUN SITEMIZ DIYORUMM..;)
|
|
![]() |
|
Ramazan Hızarcıoğlu
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2010 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2010 Saat 16:17 |
|
Gurbetteki tüm Eskipazarlılara, vakit bulup ta gidemediğimiz ESKİPAZARımız,aldığım mesaja göre 31 Ocak 2010 Pazar günü sabah 11:00 de Mavi Karadeniz TV de tanıtımı yapılacaktır. Tüm dostların haberdar edilmesini,hasretlerin giderilmesine vesile olunmasını rica ediyorum. Selam, sevgi ve saygılarımla...
|
|
![]() |
|
Isa Bostan
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2010 Saat 04:38 |
|
Herkese merhaba. Ben America da yasiyorum. Zaman zaman eskipazar videolari ve resimleri ariyorum internetten. Ama sunu belirtmeden gecemeyecegim cok fazla bir video ve resimlerimiz olmadigini var ama kalite noktasinda da biraz dusuk gibigeliyor bana. Bu yaz geldigimde fotograf ve video cekip sizinle paylasabilirim ve bunlari ekleyebilirsiniz.
Herkese islerinde basarilar. Selametle. Isa Bostan Phoenix,AZ,USA |
|
![]() |
|
Ali İhsan YILMAZ
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2010 Saat 03:06 |
|
Sevgili Eskipazar'lı İsa BOSTAN Hemşerim. Ben Ankaradaki Eskipazarlılar Derneği Anesder Başkanı Ali İhsan YILMAZ ' oralardan bizleri takip ettiğin için seni kutluyor ve sevgilerimi gönderiyorum. Lütfen www.anesder.com adresine gir ve o siteyi incele yorumlarını gönder geldiğinde seni ankara da bekliyorum tel :530 592 85 67
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |