BU YAŞINIZA GELDİNİZ, HAYAT SİZE NE ÖĞRETTİ?::. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | ||||||||||||
SAFİYE YAVUZ KARACAN
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 63 |
Alıntı Cevapla
Konu: BU YAŞINIZA GELDİNİZ, HAYAT SİZE NE ÖĞRETTİ?::.Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 11:14 |
|||||||||||
|
BU YAŞINIZA GELDİNİZ, HAYAT SİZE NE ÖĞRETTİ?...Evet sızlerdende yorum beklıyorum...
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
Akkaya Murat
Admin
Site Admini ve Köşe Yazarı Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2008 Konum: Normal Üye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 191 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 12:18 |
|||||||||||
|
HİKAYEMİDİR GERÇEKMİ BİLEMEDİM AMMAAA... BAKINIZ İNSANLAR BİR DENEY YAPMIŞ VE ORTAYA NASIL Bİ SONUÇ ÇIKMIŞ , BİRAZDA HAYAL GÜCÜMÜZÜ KULLANARAK ŞU DENEYE Bİ GÖZ ATALIM HANİ OLUR DA HİSSE ÇIKARTIRMIYIZ ACABA. EFENDDDİM...: BİLMEM SİZDE NE DERLER AMA BİZDE SAC DERLER ; ( KALIN SAC'DAN OLUR ) YUVARLAK OLUR VE ATEŞİN ÜZERİNE SACIRAK DENİLEN ÜÇ AYAKLI IZGARANIN ÜZERİNE KAPAKLANIR ÜSTÜNDE EKMEK YAPARSINIZ YA. İŞTE BÖYLE KOCAMAAN BİR SAC YAPMIŞLAR ALTINADA ATEŞ DÜZENEĞİ KURULU KAFESİN ETRAFINI DEMİR PARMAKLIK ÇEVİRMİŞLER. BU KAFESİN ETRAFINDADA PROFÖSÖRLER , BİLİM ADAMLARI VE GÖREVLİLER , ELLERİNDE KALEM DEFTER NOT ALACAKLAR. DERKEN DİGER KAPI AÇILMIŞ ve AAA Oda NE ? BİR MAYMUN ! KUCAĞINDAda YAVRUSU ! HERKES YERİNİ ALIP HAZIRLIKLAR TAMAMLANINCA. MAYMUN ve KUCAĞINDAKİ YAVRUSUNU KAFESİN İÇİNE BIRAKIP KAPIYI KİTLEMİŞLEEER. HAZIRLIKLAR TAMAMLANIP GÖREVLİNİN TALİMATI İLE SACIN ALTINDAKİ ATEŞİ YAKILMIŞ. ZAVALLI MAYMUN KUCAĞINDAKİ YAVRUSU İLE ŞAŞKIN ŞAŞKIN ETRAFINA BAKIYORMUŞ Kİİİ ÜZERİNDE DURDUĞU SAC ISINMAYA BAŞLAYINCA KAFESİN İÇİNDE TUR ATMAYA BAŞLAMIŞ. YİNE TALİMATLA ATEŞİN DERECESİ YÜKSELTİLİNCE MAYMUN BİR SAĞ BİR SOL AYAĞINI SEKEREK HIZLA YÜRÜYOR KOŞUYORMUŞ ; VEEEE SON OLARAK ATEŞİ EN SON AYARINA YÜKSELTMİŞLER . EHH SAC KIZARMAYA BAŞLAYINCA KAFESİN İÇİNDE KOŞMAKTA OLAN MAYMUN , AYAKLARI SICAKLIĞA DAYANAMAYARAK ; YAVRUSUNU YERE BIRAKIP ÜZERİNE ÇIKIVERMİŞ.... HİKAYEDE BURDA BİTMİİİŞ....
***SEVGİLİ ARKADAŞLAR BU HİKAYE 4 KELİMEDEN OLUŞAN BİR ATASÖZÜ İLE CEVAP VERMENİZ GEREKİYO BU ATASÖZÜNÜ BULANA 1 NESCAFE ( bendens )
|
||||||||||||
|
SİTE ADMİNİ
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
mehmetun
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 13:19 |
|||||||||||
|
Önce can, sonra canan olsa gerek.
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
SAFİYE YAVUZ KARACAN
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 16:28 |
|||||||||||
|
ÖNCELIKLE SUNU SOYLEYIM BEN OLSAM BUNU NET BIR SEKILDE SOYLUYORUM YAVRUMU ATESE BIRAKIPTA AYAKLARIMI USTUNE BASAMAM...DEGIL BASMAK BEN SACININ TELINE KIYAMAM ÖLECEKMISIM HIC ONEMI YOK...AMA BELKI BU DURUMLAR ISTISNAYSA BILEMEM AMA HIC BIR ANA BUNU YAPMAZ DEGILL ASLA YAPAMAZ...ONCE CAN SONRA CANAN SA EGER BENIM ICIN CAN YAVRULARIMDIR CANAN DA BENIM..BU ARADA MURAT BEY BEN NE SORMUSTUMM TAM CVP ALAMADIM :):):):)
BU YAŞINIZA GELDİNİZ, HAYAT SİZE NE ÖĞRETTİ?...Evet sızlerdende yorum beklıyorum...
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
Akkaya Murat
Admin
Site Admini ve Köşe Yazarı Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2008 Konum: Normal Üye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 191 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 18:23 |
|||||||||||
|
MERABA ARKADAŞLAR
SORUYA CEVAPLAR BURADAN OLABİLİR AMA ÖZEL MESAJLAR ÖZELDEN LÜTFEN.
*ÜYE LİSTESİ
*İLGİLİ İSİM veya RUMUZ
*ÖZEL MESAJ GÖNDERİNİZ
şeklinde özel mesaj gönderebilirsiniz.
CANLI SOHBET SORU ve ÖNERİLERİNİZ İÇİN SOHBET ODAMIZA GİREBİLİRSİNİZ
TEŞEKKÜR EDERİM.
|
||||||||||||
|
SİTE ADMİNİ
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
EYMURASAS
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2010 Saat 09:53 |
|||||||||||
|
bence bu sorunun üstüne herkes bu pencereden cvp vermeli ??
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
SAFİYE YAVUZ KARACAN
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2010 Saat 11:45 |
|||||||||||
|
EVET HERKES YORUM YAPMIS AMA KONU DAGILMIS VAZIYETTE...HALA KONUYU CIDDIYE ALIP YORUM YAPAN YOKK SANIRIMMM KONU ILGI CEKMEDI YADA CVP VERMEKTEN KACILIYOR...BILEMIYORUM ARTIKK...
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
EYMURASAS
Yeni Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2010 Saat 11:54 |
|||||||||||
|
bence kaçınılıyo gibi geldi ....kendi fikrim....bende yazıcam fakat derse girmem lazım...öğleden sonra katılım yapıcam inş.....tşk safiye yavuz karacan eline sağlık...
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
SAFİYE YAVUZ KARACAN
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2010 Saat 22:02 |
|||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
EYMURASAS
Yeni Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2010 Saat 17:43 |
|||||||||||
|
BU YAŞIMA GELDİM HAYAT BANA ; YANLIZ KALMAYI ÖĞRETTİ, HER YÜZÜME GÜLENİ DOST BİLMEMEMİ, SEVİYORUM SENİ DİYEN DİLLERİN YALAN OLDUĞUNU,Bİ ANLIK EKSİKLİĞİNDE SEVGİNİN YERİNE NEFRETİN DOLDURDUĞUNU,HER DÜŞÜŞÜMDE YIKILMAMAM GEREKTİĞİNİ, İNSANLARDAN DAHA UZAK BİR YAŞAMA SAHİP OLMAM GEREKTİĞİNİ BUNA BENZER SAYABİLECEĞİM BİİİR ÇOK ŞEYİ ÖĞRETTİ HAYAT... TABİKİ DE HAYAT HEP OLUMSUZ ŞEYLER ÖĞRETMEDİ,,,,MESELA ; HER NE OLURSA OLSUN HER KİM NE YAPARSA NE DÜŞÜNÜRSE ÜŞÜNSÜN DÜŞMANINA GÜL UZATMAYI, GELEN HER TÜRLÜ BELALARDA SABRETMEYİ, AÇLIKTA PARASIZLIKTA DA KALSAM...SAĞLIĞIMIN BENİM İÇİN EEN BÜYÜK SERVET OLDUĞUNU, SEVGİNİN YÜREĞİMDE KOCAMAANN BİR YARA AÇSADA, YİNE İÇİMDE BÜYÜTMEYİ, DÜŞMANIMA DAİ DUA ETMEYİ, EN GÜZELİDE BİZİ YARATAN RABBİMİZ NASIL SEVGİSİNİ KAZANABİLECEĞİMİZİ,,SEVGİ VE SAYGI DOLU OLMAYI,SUKUNETTE BULUNMAYI, HER ŞEYE RAĞMEN İLLAKİ ELHAMDÜLİLLAH DEMEYİ ÖĞRETTİ...... ÇOK ŞÜKÜR SADE YAŞAMIMDA SADELİKLE HOŞGÖRÜYLE SEVGİYLE SÜREN Bİ YAŞAMLA HAYATIMA DEVAM ETMEKTEYİM...İNŞALLAH DÜŞMANIM DAHİ OLSA ALLAH HER ZAMAN MUTLULUK SAĞLIK HUZUR VE BEREKET DOLU Bİ YAŞAM, İKİ CİHANDA HUZURLU Bİ SELAMET VERSİN HERKEZE....
SEVGİLERLE...
YAŞAM BUNLARI BANA ÖĞRETTİ...NEFES ALIYORUM ÖYLEYSE VARIM...
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
SAFİYE YAVUZ KARACAN
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2010 Saat 12:06 |
|||||||||||
|
''ÇOK ŞÜKÜR SADE YAŞAMIMDA SADELİKLE HOŞGÖRÜYLE SEVGİYLE SÜREN Bİ YAŞAMLA HAYATIMA DEVAM ETMEKTEYİM...İNŞALLAH DÜŞMANIM DAHİ OLSA ALLAH HER ZAMAN MUTLULUK SAĞLIK HUZUR VE BEREKET DOLU Bİ YAŞAM, İKİ CİHANDA HUZURLU Bİ SELAMET VERSİN HERKEZE...
ECMAİN.....
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
sl-kaya-42
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2010 Saat 23:12 |
|||||||||||
|
Ne olduğunu bilmeden hesapsızca savrulduğumuz serüvendir aslında hayat..Ne iyiye ulaşılacak kadar mükemmel olmuşuzdur, ne de en kötüyü hakedecek kadar acımasız.Bazan hesap sorsakta cevap alamadığımız, bazende büyük mutluluklarımız için teşekkür edemediğimiz tarifi zor olan bir efsanedir.Her yeni gün yeni bir insan tanırsın, emek verirsin, boş olduğunu öğrenirsin, umursamazsın.umursanıcak kadar değerli olan şeylerin farkına varırsın. Her yeni gün batmaya mahkum olduğu gibi, sende bütün zorlukları aşmaya, nefes almaya, seni sevenleri ve herşeyden öte kendin için sorumlusundur Yaşamaya....En iyiyi yaşamakta, en kötüye sebeb olanda insanın kendisidir aslında. Çok şeyler öğrenirsin nefes aldığın her vakit, kelimeler yetmez yaşanacak ömür için. Hatalardan ders almak, yaptığın güzellikleri taktir etmelisin ve herşeyden önemlisi şükretmeyi bilmelisin.
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
SAFİYE YAVUZ KARACAN
Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2010 Saat 09:27 |
|||||||||||
|
''güzellikleri taktir etmelisin ve herşeyden önemlisi şükretmeyi bilmelisin. ''
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |